Střediskové akce

Chata Vysoká Jedle

O velikonočních prázdninách jsme vyrazili do Krušných hor. Byli jsme ubytováni v horské chatě Vysoká jedle. Ačkoliv byly už Velikonoce, na horách se stále ještě držela sněhová peřina. Skoro ideální podmínky na sněhové hrátky.

Až na to, že sníh už byl dost mokrý a každý den ho ubývalo. Děti se ale malou nepřízní počasí nedaly odradit a užívaly si sněhu do sytosti. Pořádaly se závody bobů, psích spřeženích, sjezd vlastního sněhuláka na bobech atd. Přes den se hrály různé stolní hry, večer probíhal zábavný program „Guinessova kniha rekordů“, hrálo se na kytaru, zpívaly se písničky a nechyběly ani scénky, které si děti připravily.

Naše výprava probíhala vcelku dobře, nic vážného se nikomu nestalo. Píďa jako vždy vařil znamenitě. Naučili jsme se také pár užitečných věcí od rozdělávání ohně na sněhu přes povídání pohádek po sušení různých druhů bot. Celou trasu z Tlučné do Krušných hor i zpět jsme absolvovali autobusem. Strávili jsme v něm něco přes 2 hodiny, ale myslím si, že za pěkně prožité prázdniny to stálo.

Fotogalerie