3. oddíl R&R "Bílý vlk"

Schůzka Klubu R&R Bílý vlk

Minule nám Jarry říkal, ať si přineseme dýni, svíčku a nůž...

A tak jsme všichni sháněli nějakou tu pěknou "Helouvínskou" dýni, no jenže byla děsně drahá.. Tak nám sám veliký Píďa sehnal dýně za pouhých 38Kč! V pátek jsme všichni netrpělivě očekávali jeho příjezd s nákladem dýní. Když dorazil, většina z nás obsypala auto a vybírali tu svou nej dýni. A pak začalo velké dlabání, zjistili jsme, že dýně děsně smrdí... Kdo měl vydlabáno začal dělat co nejdrsnější ksicht..

Každá z dýní po konečných úpravách putovala na svou první bubáckou zkoušku ven do tmy. Nakonec se tam sešli jak dýně tak jejich tvůrci.

A teď co se do zápisu nevešlo: Píďák si sehnal malou drahou dýni, která se mu ve špajzu pouhé tři dny před klubem roztekla a zasmradila mu celý domeček, z čehož měla Janinka velkou radost. Díky této příhodě nám Janinka s Píďákem zajistila ty pěkné dýně. Nejmenší dýni měl Mišák. Byla tak malá, že se mu do ní málem  nevešla svíčka. A největší flákač a ostuda dnešního klubu byla Ryba, páč si dýni neobstarala a i když jí byla jedna volná nabízena odmítla a velkého "Helouvínského" dlabání se neúčastnila - fůůůůůůůj...