Články

Tábor R&R 2018

Začátek letních prázdnin jsme jako každým rokem přivítali 30. června balením klubovny a táborového vybavení. Letošní rok byl tento začátek velmi hektický z důvodu změny termínu odjezdu a zařizování kamionu, ale nakonec jsme vše zdárně zvládli, naložili a vydali se na zelenou louku nedaleko Rozněvic u Pernarce.

Zde jsme se čile pustili do stavění a část z nás se vydala vypomoct s disciplínami pro děti na oslavy 100. výročí založení republiky do Tlučné. V sobotu večer už jsme se všichni po dlouhém dni sešli u večeře a plánovali, co vše musíme stihnout – kromě tradičních „tanečků“ nás tento rok čekala i nová lávka ke sprchám a lavičky, které si tajemní návštěvníci v průběhu roku přivlastnili.

Celý týden se pak nesl v duchu stavění tábora prokládaného odpolední zábavou, kdy slunce pražilo a žaludky byly příliš plné na pokračování v práci. Tato odpoledne pak vešla ve známost jako „rychlá Krycí jména“ – naše oblíbená stolní hra. Přízvisko „rychlá“ je zde pouze na zmatení, většinou jsme ztratili pojem o čase. Po odpoledním pracovním nasazení jsme se zase scházeli u ohně s kytarou či v jídelně u her.

I přes prvotní obavy jsme neměli časový skluz, a mohli se tak v sobotu 7. července odpočatí radovat z příjezdu dětí, který zahájil náš dětský tábor – letos s tématikou Harryho Pottera a Bradavic.

Fotogalerie: Tábor R&R 2018