Články

Oddílovka ke Dni sesterství

V sobotu 24. února ve 14 hodin se v klubovně sešlo 16 členek dívčího oddílu Bílý bůvol, aby společně oslavily Den sesterství.

Tentokrát měla každá účastnice za úkol přinést ostatním něco dobrého na zub, setkání jsme tedy zahájily představením jednotlivých dobrot, mezi kterými nechyběli například slaní šneci, ale ani mrkvový salát, štrúdl nebo bábovka. Nikdo se nenechal dlouho pobízet a ihned po představení jsme se vrhly na ochutnávání a hodnocení jednotlivých výtvorů.

Potom nás čekala první část programu, na kterou jsme se rozdělily do 5 týmů. Ananas nám následně četla ukázky z různých dětských knížek a naším úkolem bylo zapisovat si jejich názvy. Něco jsme poznaly hned, jinde nám dělalo problém alespoň si zkusit tipnout. Po vyčerpání ukázek nás čekalo hodnocení a nutno říct, že většině týmů se podařilo uhodnout velkou část ukázek. Od knížek jsme se potom plynule přesunuly k filmům a každý tým měl za úkol připravit scénku z libovolného známého snímku.

Na samotné předvádění a hádání jsme se přesunuly do vedlejší klubovny, kde jsme po úspěšném odhalení všech scének hrály upravené Aktivity. Až do konce oddílovky účastnice ze 2 týmů postupně předváděly (jednotlivě nebo ve dvojicích), kreslily nebo popisovaly vybraná slova a týmy střídavě mohly hádat, jaké je hledané slovo. Chvilku po 16. hodině jsme se rozloučily a rozešly domů. Díky všem za účast!

Fotogalerie: Oddílovka ke Dni sesterství