Aktivity pro veřejnost

Den otevřených kluboven

Co nás mrzí?
Že na této akci nebylo více rodičů, občanů, a také, že na pozvání nereagovaliani zastupitelé naší obce! Tak to nás moc mrzí.

Co nás těší?
Že jsme přece jenom několik rodičů mohli uvítat, že přišli a ocenili naší práci.Že přišel ředitel školy pan Rada, kterému jsme také mohli poděkovat za poskytnutímísta pro naší klubovnu i přesto, že nemá škola prostor nazbyt. Také jsmeuvítali celou mateřskou školku i s učitelkami a paní ředitelkou Liškovou.Potěšila nás i návštěva předsedy ORJ, bratra Myšáka. Tak to nás moc těší!

A jak probíhaly přípravy?
Vše začalo už v pátek 5.4. 2002, kdy jsme se večer sešli v klubovně abychomumyli okna, natřeli stříšku nad vchodovými dveřmi. V sobotu ráno už od 8:00kluci začali přivážet podsady a stany, a také tyče na tee-pee. Holky mělysraz až v 9:30. Když jsme přišly ke klubovně, kluci už na zahradě MŠ mělipostavený malý tábor - ranní ptáče dál doskáče. Stačiloa už jen připravitklubovnu. Vyndali jsme kroniky, fotografie a udělali nástěnky, některé jsmejiž měli připravené od bratra Rixe. Velkým lákadlem mohlo být pro celou veřejnosti promítání videa a diapozitivů z tábora. Pokud si návštěvníci prohlédliklubovnu, mohli se jít podívat na zahradu na opravdicky zabydlený stan, takjak jej máme na táboře. Poté také mohli zhlédnout ukázku ranního vstávání,rozcvičky, mytí a čištění zubů. Domů jsme šli až večer a v sobotu mohlo vševypuknout.

A jak vše dopadlo?
To již můžete vidět na fotografiích.

Fotogalerie